lundi 2 février 2009

Se anuntza~ soare....


Am un Tic : Nu pot sa Tac!!


Berzele noastre ( Prepian si Dj Slyder) nu puteau nicidecum sa lase weekend-ul sa treaca~ asa ca si "cufa~rul prin gara~". Oamenii s-au foit in pat noptzile, s-au intors pe toate partzile si acum dau "sfoara~n tzara~ sa~ se spanzure românii". Nu e vorba de trafic de carne vie (gen capra~ beha~ie, masa~ pune-te) , nu e nici vorba de plansul poetzilor haotici, e vorba ... e vorba... (tuci-tuci-Wai-ce-i-da~) de cuibul Bodeguilla del Soho si de un nou event : Bring Yourself. Sincer nu stiu cum sa traduc motamo titlul a~sta de party dar "VINO!" cred ca ar exprima destul. BT Breaks Society, adica BT_breaks ( http://www.myspace.com/bt_breaks) , Zet (http://www.myspace.com/zetordie) si Mc Mutli (http://www.myspace.com/mcmatli) aduc vacarmul weekendul asta in Bistrita. Si cum noi ne desfasuram sentimentele si gandurile in grup Prepian a reusit sa ne ofere un scurt interviu cu unul dintre baietii care ne vor penetra in scurt timp orasul. Interviul suna~ cam asa:
Prepian Blanaru: itzi iau un interviu amu` ok?
Prepian Blanaru: il punem pe blog
bogdan ubb: ?
Prepian Blanaru: da mah
bogdan ubb: ce film oare imi dai?
Prepian Blanaru: yeess
bogdan ubb: da ce blog aveti?
Prepian Blanaru: Bistrita Underground
bogdan ubb: aham
Prepian Blanaru: mah
Prepian Blanaru: spune-mi de totzi 3 cate ceva
Prepian Blanaru: tie cum itzi zice?
Prepian Blanaru: ce stil?
Prepian Blanaru: si ceilaltzi 2
Prepian Blanaru: yess? Prepian Blanaru: de ce itzi plac drogurile?
Prepian Blanaru: cand ai bagat prima data droguri?
Prepian Blanaru: itzi place sa futzi?
bogdan ubb: :)
Prepian Blanaru: dar in cur itzi place sa futzi?

... Binentzeles ca s-ar face mare tam-tam pe acest gen de intrebari , si binentzeles ca Prepian l-a lasat pe Dj intr-o ceatza~ de o puteai taia cu cutzitul. Totusi baiatul ce freaca~ discul a reusit sa nu-si piarda cumpatul si a adaugat :

- bogdan ubb (BT Breaks): wai...pai...eu am ars-o f mult pe breaks si hardcorebreaks...da mai nou imi incep seturile cu electrobreaks si apoi dupa 30-40 de minute....cand ajung la un bpm peste 140 imi revin...

-bogdan ubb: de mutle ori mai bag in seturi si cate o piesa mai alternative...de multe ori aleg ceva shoegaze....sau chiar cate o piesa mai indie...

-bogdan ubb: nah..acuam vineri..am sa bag si partea de dnb...a lui muhaha(care ii in clasa a 12-si nah)...mai mult liquid...putin jump-up.....sa ii fac incalzirea lui zet...care o sa ne serveasca cu mult neurofunk si hardstep si poate ceva techno drum en bass pe final.

-bogdan ubb: pe Matli cred ca il stie foarte multa lume din Bistrita de la concertele Dance Trauma...el fiind solistul trupei. ( Eu il stiu de cand poarta ochelari)

Dupa cum putetzi vedea "tragerea de limba" facuta~ cu multa dibacie de Prepian ofera destule informatii sa deslushitzi ce "mama~ a dracului o sa va~ ia" vineri daca calcatzi treptele prestigiosului Club Bodeguilla del Soho. Si asta nu e tot. Deobicei la party-urile cu tot tacâmul nu lipseste warm-up-ul iar de data asta nu este "Nimeni Altu`" decat Dj Slyder , omu` ce confunda~ discurile cu placile tectonice si o sa va ducetzi dracu` ca jertfele demonice ( rima~ din arbaleta~).

Nu cred ca ar putea exista un 6 ianuarie mai captivant altundeva. Si sa platesti 7 leishori la intrare nu e strigator la cer iar o vinere in Soho e ultimul ragnet. Va~ ashtepta~m cu Ta~mâie.


" Sunt Dus, ne vedem la Apus ! " ( Itzok and Co. )

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire